De telefoon is geen stoorzender meer!

Een online programma van De Slimme Academie van Apotheek Partners!

 

DE TELEFOON IS EEN GROTE FRUSTRATIE

Herken je dat? Dat je tijdens je werkzaamheden in de apotheek regelmatig wordt gestoord door de telefoon? Ben je net lekker bezig gaat de telefoon weer. En deze kan niet wachten. De ene keer is het een patiënt die iets wil vragen, de andere keer een andere zorgverlener. Maar hoe ga je hier nou goed mee om?

MAAR… WIJ HEBBEN DE OPLOSSING!

k

De telefoon is geen stoorzender meer

Wat als de telefoon geen stoorzender meer is? De telefoon gaat de hele dag en moet opgenomen worden. Maar hier heb je geen last meer van!

Jij kan je volledig concentreren op jouw werk

En dat jij je volledig kan concentreren op jouw werk? Dat betekent dat je productiever bent, minder fouten zal maken en de klant beter kan helpen.

De apotheek blijft altijd bereikbaar voor iedereen

En dat de apotheek gewoon altijd bereikbaar blijft voor iedere patiënt en zorgverlener. Zodat de klanttevredenheid optimaal wordt.

Voor wie?

Het online programma ‘Meer tijd door het verbeteren van de telefoon’ kan gevolgd worden door iedereen die in de apotheek werkt en slimmer wil werken. Dus ben jij apotheker, farmaceutisch manager, farmaceutisch consulent, apothekersassistent óf werk je in een andere functie in de apotheek? En wil jij graag stap voor stap verbeteren en meer tijd voor zorg creëren? Dan is dit programma op jouw lijf geschreven!

DIT KUN JIJ VERWACHTEN VAN DIT ONLINE PROGRAMMA

Tools om je apotheek slim in te richten dat de telefoon geen stoorzender meer is. Het is praktisch en eenvoudig toe te passen!

Het is een kort online programma waarin we helpen jouw apotheekprocessen beter in te richten.

i

Theorieën, kennis en vaardigheden die je direct kan toepassen in jouw apotheek. Je zal er direct de vruchten van plukken.

Ja! jij gaat  jouw telefoon verbeteren!

Wil jij graag deelnemen aan het programma ‘Meer tijd door het verbeteren van de telefoon’? Meld je dan aan door op een van onderstaande buttons te klikken. Je ontvangt na betaling direct alle informatie en je kan er direct mee aan de slag!

Vragen?

Heb je nog vragen over het online programma ‘Leer slimmer werken in de apotheek in 125 dagen’? Stel ze gerust! Wij zullen je zo snel mogelijk antwoord geven.