Ja, ik wil meedoen!

Het online programma van Apotheek Partners!

Start vandaag nog!

Herken je dat?

Heb jij ook regelmatig goede voornemens om het allemaal anders te gaan doen in de apotheek? Om efficiënter en effectiever te gaan werken? Vaak blijkt in de praktijk dat je wordt opgeslokt door de waan van de dag. Met als resultaat dat je nog steeds op dezelfde manier werkt en blijft werken.

Misschien is de grootste angst van apothekers en assistenten wel dat de apotheek blijft zoals deze nu is. Met ongeduldige patiënten over lange wachttijden en de druk van zorgverzekeraars. Met als resultaat hoge werkdruk, gestreste collega’s, niet opgehaalde recepten, chaos op de werkvloer en werk wat aan het eind van de dag niet af is.

WIJ HEBBEN DE OPLOSSING!

De patiënt écht kunnen helpen

Wat is er fijner dan een patiënt écht goed te kunnen helpen? Daar wordt iedereen die in de apotheek werkt blij van! Daar doe je het voor.

R

Elke dag al het werk af

Wanneer je slim, efficiënt en effectief werkt, zal elke dag het werk af zijn. Hierdoor kun je met een goed gevoel de deur achter je dicht trekken!

}

Geen of korte wachttijden

Iedere patiënt wil goed en snel geholpen worden. Overtref jezelf, laat de patiënt verbazen, zorg dat er niet of nauwelijks wachttijden zijn!

Soepele werkprocessen

Processen die niet goed gestroomlijnd lopen. Een grote frustratie. Tijd om te optimaliseren. Stap voor stap lopen we alle apotheekprocessen door.

Er worden minder fouten gemaakt

Geen fouten of minder fouten. Dat is wat we willen. Bedenk je dat het oplossen van een fout 10 x zoveel tijd kost als het maken ervan.

Blije patiënten & medewerkers

Een compliment van een patiënt. Of van een collega. Gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Dat willen we vaker!

Wij delen onze kennis graag!

Apotheek Partners heeft al veel apotheken in Nederland geholpen om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Door middel van onze slimme software oplossingen en praktische trainingen. En met succes!

Recept Locatie

Recept&Nummer

Trainingen

advies op maat

Over Apotheek Partners

Tijdens een goed gesprek aan de keukentafel ontdekten wij (Mijke, Manon & Saskia) dat wij een gemeenschappelijke passie hebben: de apotheek. Alle drie zien we veel kansen voor apothekers om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Vol enthousiasme, ambitie en overtuiging besloten we onze vaste banen vaarwel te zeggen en gingen we van start. Begin 2014 was Apotheek Partners een feit!

DIT KUN JIJ VERWACHTEN VAN HET ONLINE PROGRAMMA

De juiste tools om Lean Management toe  te passen in jouw apotheek. Deze tools maken het praktisch en eenvoudig.

U

Het programma bestaat uit 18 online lessen, die jij op jouw eigen tempo kan doorlopen. 

i

Theorieën, kennis en vaardigheden die je direct kan toepassen en tips bij het juist overbrengen naar het apotheekteam

Voor wie?

Het online programma ‘Lean management in de apotheek’ kan gevolgd worden door iedereen die in de apotheek werkt en Lean wil doorvoeren in de organisatie  apothekers, farmaceutisch managers, farmaceutisch consulenten, farmakundigen of apothekersassistenten (plus).

Voor farmaceutisch consulenten wordt het online programma geaccrediteerd met 84 punten! Ook voor apothekers is de accreditatie aangevraagd.

Het gevoel van succes!

Beleef het gevoel van succes in de apotheek! Hoe fijn zou het zijn als jij al je patiënten écht kan helpen. Wanneer de processen soepel lopen. Dat het apotheekteam loopt als een geoliede machine. Als de samenwerking met andere zorgverleners prettig zou zijn. En wanneer alle patiënten blij zijn. Hoe fijn zou dat zijn?

Hier zijn wij goed in

Inmiddels hebben wij ruim 350 apotheken geholpen om slimmer te werken. Dit door onze kennis en de inzet van onze IT producten en Lean-trainingen. Wij vroegen aan onze klanten om een cijfer (in %) te geven aan de trainingen van Apotheek Partners!

Wetenschap is één ding. Kennis van de praktijk is een tweede. Ons goud is de combinatie van beide. Wij hebben jarenlange kennis in de apotheek opgebouwd. Van openbare apotheek tot een ziekenhuis. Van de werkvloer tot hoger management. Wij kennen de processen als geen ander en snappen de dagelijkse beslommeringen. Daarbij hebben wij Lean Six Sigma Black Belt én Green Belt in huis. Met deze combinatie helpen wij apotheken om slimmer, efficiënter én effectiever te werken.

  • Kennis Apotheek Processen – 95% 95% 95%
  • Effectief Coachen van Apotheekteams – 87% 87% 87%
  • De slimme producten – 92% 92% 92%

Lean management in de apotheek komt vanuit Lean en Six Sigma. En de enige die volledig is vertaald naar de apotheek. Deze filosofie is afkomstig van Toyota en Motorola. Maar ook bedrijven als Coolblue, Subway, Domino Pizza en Starbucks maken er veelvuldig gebruik van.

Ja! jij gaat  Lean manage- ment toepassen

in de Apotheek!

Gebruikerservaringen

Wij kunnen wel vertellen hoe succesvol het online programma ‘Lean management in de apotheek’ is. Maar apothekers die er ervaring  mee hebben, kunnen dat veel beter! Daarom gaven wij hen het woord.

“Wij maakten met ons apotheekteam kennis met het ‘slimme werken’ door een training van Apotheek Partners. Naast de nodige achtergrondinformatie lag de nadruk vooral op het vinden van praktische oplossingen voor problemen op de eigen werkvloer. Het helpt ons nog steeds dagelijks om hindernissen en hobbels niet als probleem te zien, maar als uitdagingen. We weten immers dat er altijd ergens een Lean-oplossing voor handen is!”

Sander Garritsen

Apotheker, Apotheek Varsseveld

“Zoekende naar een efficiëntieslag in de apotheek, ontving ik van een collega-apotheker positieve berichten over Apotheek Partners. Zij hielpen me om slimmer te werken in de apotheek. Na het advies en de training hebben wij minder controlemomenten -zonder verlies aan kwaliteit- en meer overzicht. Dit betekent concreet: minder werk overdracht, waarmee je tijd winst kan boeken. Ik heb als apotheker inmiddels ervaren dat ik minder werk aan hoef te sturen. Hierdoor heb ik weer meer tijd voor andere dingen!”

Ing Hay Oei

Apotheker, Apotheek Rijken in Rotterdam

“Toen ik hoorde over ‘Lean werken’, dacht ik in eerste instantie: ‘dit kan nooit werken in onze apotheek’. Tot ik van een andere apotheek hoorde dat het slimme werken zo goed werkte. Nu, een aantal maanden nadat wij het slimme werken hebben geïmplementeerd, merken we dat het echt werkt! Natuurlijk was het in het begin soms zoeken naar de goede weg, maar de wachttijd is korter en we werken met minder personeel.”

Lieke Zegers

Consulent, Apotheken Naaldwijk - Honselersdijk

“Apotheek Partners is bij ons op locatie geweest. Met z’n allen (draagvlak!) hebben we nagedacht over de logistiek en op welke punten deze verbeterd kan worden.

Door bepaalde veranderingen meteen door te voeren en andere na beraad of via werkgroepjes van assistentes te laten verlopen, hebben wij de doorstroming verbeterd en hebben we meer overzicht op de werkvloer gecreëerd. Belangrijk aspecten in het traject zijn bewustwording en samen ermee bezig zijn.”

Allard Bom

Apotheker, Apotheek Bom in Vriezenveen

Wil jij graag deelnemen aan het programma ‘Lean management in de apotheek’? Na aanmelding kan je direct beginnen!
Meld je aan door op een van onderstaande button te klikken. Je kan direct betalen én alle informatie zal volgen!

Vragen?

Heb je nog vragen over het online programma ‘Lean management in de apotheek’? Stel ze gerust! Wij zullen je zo snel mogelijk antwoord geven.