Het Verbeterbord

Eén van de succesvolste verbetermethodieken van dit moment!

Een online programma van
Apotheek Partners

De balans tussen

klanttevredenheid en kostenreductie

Veel bedrijven -en dus ook apotheken- worstelen met de balans tussen klanttevredenheid en kostenreductie. Er moet efficiënter gewerkt worden, wat dikwijls betekent dat er  met minder personeel gewerkt moet worden. Maar aan de andere kant ook de klanten die moeten beter bediend worden. Dit lijkt heel tegenstrijdig, maar beide doelen kunnen worden bereikt met één van de meest succesvolle verbetermethodieken van dit moment: Lean Management.

Eén van de methodes van Lean is ‘Het Verbeterbord’. Met een Verbeterbord maak je problemen en knelpunten inzichtelijk en kan je ze snel en doeltreffend oplossen.

Het Verbeterbord als oplossing!

k

Prestaties in de apotheek verbeteren

Verbeteren als team én individueel

Verbeteren als vast onderdeel van de werkdag

Efficiëntere werkprocessen op een praktische manier

.

Veel meer werkplezier voor het hele apotheekteam

Het creëren van bewustwording van de individuele invloed

Wij delen onze kennis graag!

Apotheek Partners heeft al veel apotheken in Nederland geholpen om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Door middel van onze slimme software oplossingen en praktische trainingen. En met succes!

Recept Locatie

Recept&Nummer

Trainingen

advies op maat

Over Apotheek Partners

Tijdens een goed gesprek aan de keukentafel ontdekten wij (Mijke, Manon & Saskia) dat wij een gemeenschappelijke passie hebben: de apotheek. Alle drie zien we veel kansen voor apothekers om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Vol enthousiasme, ambitie en overtuiging besloten we onze vaste banen vaarwel te zeggen en gingen we van start. Begin 2014 was Apotheek Partners een feit!

DIT LEER JE TIJDENS HET PROGRAMMA ‘HET VERBETERBORD’

Hoe je Het Verbeterbord effectief
gebruikt om prestaties, zowel op teamniveau als persoonlijk niveau, verbetert

Hoe Het Verbeterbord praktische hulp biedt  om verbeteren een vast onderdeel te maken van de dagelijkse werkzaamheden.

i

Hoe je samen werkt aan verbeteringen en het behalen van doelstellingen zoals klanttevredenheid, efficiëntie en werkplezier.

Voor wie?

Het online programma ‘Het Verbeterbord’ kan gevolgd worden door iedereen die in de apotheek werkt en efficiënter en slimmer wil werken: apothekers, farmaceutisch managers, farmaceutisch consulenten, farmakundigen of apothekersassistenten.
Voor apothekers én farmaceutisch consulenten is accreditatie aangevraagd.

Het gevoel van succes!

Beleef het gevoel van succes in de apotheek! Dat jullie als apotheekteam successen kunnen gaan boeken en kunnen vieren. Het Verbeterbord kan jullie hier ontzettend mee helpen. Het maakt prestaties inzichtelijk, maakt verbeteren onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden, zorgt voor bewustwording van ieders individuele rol én zorgt voor meer werkplezier.

Start vandaag met het programma ‘Het Verbeterbord’

Wil jij het het online programma ‘Het Verbeterbord’ kopen? Druk dan op onderstaande button. Je kan direct betalen en aan de slag!

Vragen?

Heb je nog vragen over het online programma ‘Het Verbeterbord’?  Stel ze gerust! Wij zullen je zo snel mogelijk antwoord geven.