Go Flow

Het online programma van Apotheek Partners!

Start vandaag nog!

Herken je dat?

Overbodige handelingen. Handelingen die je doet omdat je het altijd al zo doet. Het is er ingeslopen. Denk bijvoorbeeld aan overdrachten, verplaatsen van recepten, zoeken naar recepten, zoeken naar materialen, werken vanuit stapeltjes recepten, recepten die nog gecontroleerd moeten worden, lange wachttijden en nog heel veel meer.

FLOW WERKEN IS DE OPLOSSING!

}

Verlaag de wachttijden

Wachttijd is een van de grootste frustraties in de apotheek. Flow helpt bij klantgericht werken de wachttijd te verlagen.

Creëer meer overzicht

Overzicht geeft de werknemer rust en ruimte. En waar overzicht is, worden minder fouten gemaakt

U

Niet meer hoeven zoeken

Dit geldt voor recepten, maar ook zeker voor andere spullen in de apotheek. Zoeken kost tijd en dat willen we niet!

Verlaag de (werk)voorraad

We weten het allemaal: de voorraad in de apotheek is een enorme kostenpost. En: hoe meer voorraad, hoe meer zoekwerk. 

Verhoog de flexibiliteit

Verhoog de flexibiliteit van zowel het proces als van de werknemers. Hiermee creëer je tijd, overzicht en rust. 

"

Reduceer de kans op fouten

Want een fout herstellen kost 10 keer zoveel tijd dan een fout maken. Dus ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen.

Wij delen onze kennis graag!

Apotheek Partners heeft al veel apotheken in Nederland geholpen om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Door middel van onze slimme software oplossingen en praktische offline én online trainingen. Met succes!

Recept Locatie

Recept&Nummer

Trainingen

advies op maat

Over Apotheek Partners

Tijdens een goed gesprek aan de keukentafel ontdekten wij (Mijke de Bruijn, Manon Likkel & Saskia ter Buurkes de Vries) dat wij een gemeenschappelijke passie hebben: de apotheek. Alle drie zien we veel kansen voor apothekers om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Vol enthousiasme, ambitie en overtuiging besloten we onze vaste banen vaarwel te zeggen en gingen we van start. Begin 2014 was Apotheek Partners een feit!

DIT KUN JIJ VERWACHTEN VAN ‘GO FLOW IN JOUW APOTHEEK’

Het programma van ‘Go Flow in jouw apotheek’ bestaat uit 4 delen: plan, theorie, oefening en praktijk. We nemen je stap voor stap mee, zodat je steeds beter snapt wat Flow werken inhoudt en hoe je het uiteindelijk toe kan passen bij jou in de apotheek.

Plan

h

Theorie

l

Oefening

Praktijk

Voor wie?

Het online programma ‘Go Flow in jouw apotheek’ kan gevolgd worden door iedereen die in de apotheek werkt en Flow wil doorvoeren in de organisatie  apothekers, farmaceutisch managers, farmaceutisch consulenten, farmakundigen of apothekersassistenten (plus).

Voor farmaceutisch consulenten én voor apothekers wordt de accreditatie aangevraagd.

Het gevoel van succes!

Beleef het gevoel van succes in de apotheek! Flow werken kan je hierbij helpen. Flow werken helpt je om meer overzicht te creëren, fouten te verminderen, de wachttijden te verlagen, de voorraad te verlagen, de kans op fouten te verminderen én de flexibiliteit in de apotheek te verhogen. Dit is wat je wil! Dit wil je beleven.

Hier zijn wij goed in

Inmiddels hebben wij ruim 350 apotheken geholpen om slimmer te werken. Dit door onze kennis en de inzet van onze IT producten en Lean-trainingen. Wij vroegen aan onze klanten om een cijfer (in %) te geven aan de trainingen van Apotheek Partners!

Wetenschap is één ding. Kennis van de praktijk is een tweede. Ons goud is de combinatie van beide. Wij hebben jarenlange kennis in de apotheek opgebouwd. Van openbare apotheek tot een ziekenhuis. Van de werkvloer tot hoger management. Wij kennen de processen als geen ander en snappen de dagelijkse beslommeringen. Daarbij hebben wij Lean Six Sigma Black Belt én Green Belt in huis. Met deze combinatie helpen wij apotheken om slimmer, efficiënter én effectiever te werken.

  • Kennis Apotheek Processen – 95% 95% 95%
  • Effectief Coachen van Apotheekteams – 87% 87% 87%
  • De slimme producten – 92% 92% 92%

Flow werken is een onderdeel van Lean en Six Sigma. Apotheek Partners is dé Lean specialist die Lean vertaalt naar de apotheek. Deze filosofie is afkomstig van Toyota en Motorola. Maar ook bedrijven als Coolblue, Subway, Domino Pizza en Starbucks maken er veelvuldig gebruik van.

Ja! jij gaat  flow werken

in de Apotheek!

Wil jij graag deelnemen aan het programma ‘Go Flow in jouw apotheek’? Na aanmelding kan je direct beginnen!
Meld je aan door op een van onderstaande button te klikken. Je kan direct betalen én alle informatie zal volgen!

Vragen?

Heb je nog vragen over het online programma ‘Go Flow in jouw apotheek’? Stel ze gerust! Wij zullen je zo snel mogelijk antwoord geven.