5S

Minder fouten, meer overzicht en opgeruimde organisatie

5S is de basis van ALLE verbeteringen

5S is een middel om de meest efficiënte werkplek te creëren. Dit is de basis om alle verbeteringen door te voeren. Het is een Lean middel dat zorgt voor betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel om te kunnen veranderen. 5S is hét startpunt van ALLE verbeteringen.

5 keer de S van…

k

Sorteren

i

Schikken

Schoonmaken

Standaardiseren

.

Standhouden

En gewoon... Slim!

Wij delen onze kennis graag!

Apotheek Partners heeft al veel apotheken in Nederland geholpen om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Door middel van onze slimme software oplossingen en praktische trainingen. En met succes!

Recept Locatie

Recept&Nummer

Trainingen

advies op maat

Over Apotheek Partners

Tijdens een goed gesprek aan de keukentafel ontdekten wij (Mijke, Manon & Saskia) dat wij een gemeenschappelijke passie hebben: de apotheek. Alle drie zien we veel kansen voor apothekers om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Vol enthousiasme, ambitie en overtuiging besloten we onze vaste banen vaarwel te zeggen en gingen we van start. Begin 2014 was Apotheek Partners een feit!

HET RESULTAAT VAN 5S

Minder fouten

Meer overzicht

i

Opgeruimde organisatie

Voor wie?

Het online programma ‘5S’ kan gevolgd worden door iedereen die in de apotheek werkt en efficiënter en slimmer wil werken: apothekers, farmaceutisch managers, farmaceutisch consulenten, farmakundigen of apothekersassistenten.

Het gevoel van succes!

Beleef het gevoel van succes in de apotheek! Dat jullie als apotheekteam successen kunnen gaan boeken en kunnen vieren. 5S een mooi startpunt van grote succes die gaan komen. Het helpt je om meer overzicht te creëren, minder fouten te maken en  een opgeruimde apotheek te hebben en houden. 

Start vandaag met het programma ‘5S’

Wil jij het het online programma ‘5S’ kopen? Druk dan op onderstaande button. Je kan direct betalen en aan de slag!

Vragen?

Heb je nog vragen over het online programma ‘5S’?  Stel ze gerust! Wij zullen je zo snel mogelijk antwoord geven.